Usein kysytyt kysymykset

1. Kenelle energiahoito sopii

Kaikille; myös lapsille ja eläimille. 

2. Pitääkö hoidettavan uskoa energiaparannukseen?

Ei. Energia toimii vaikkei hoidettava usko hoitoon. Toki suoraan vastustamalla energian kulkua sen virtauksen voi estää. Ihmisellä on vapaa tahto ottaako hoidon vastaan vai ei.

3. Miltä hoito tuntuu?

Hoito koetaan hyvin eri tavoin. Toiset tuntevat energian virtauksen selvästi ja toiset eivät ollenkaan. Voi tuntua lämpöä tai kylmää, pistelyä, voi olla kelluva olo tai tunne että on kuplan sisällä. Usein hoito koetaan hyvin rentouttavana.  Se että ei tunne mitään ei tarkoita etteikö energia tulisi perille.

4. Pitääkö hoitoon valmistautua jotenkin?

Kannattaa varata hoitoon kunnollla aikaa sekä itselleen rauhallinen tila, jossa voi mukavassa asennossa istua tai olla makuulla kenenkään häiritsemättä. Omaa oloa voi kuulostella hoidon aikana,  eikä haittaa vaikka nukahtaa kesken hoidon. Hoidon jälkeen on hyvä juoda lasi vettä.

Eläintä tai pientä lasta hoidettaessa voit istua hoidettavan vieressä ja samalla silitellä hoidettavaa kohtaa, mikäli oire sijoittuu selkeästi johonkin kehon osaan. Jotkut eläimet haluavat olla rauhassa hoidon aikana.

Montako hoitokertaa tarvitaan?

Tämä on ennalta mahdoton sanoa. Moni on tuntenut vaikutuksen heti ensimmäisellä kerralla, ja yksi kerta saattaa jopa riittää. Toiselle taas tarvitaan useampi hoito jaettuna useammalle viikolle. 

5. Miten kaukoparannus toimii?

Olemme kaikki samaa atomitasolla värähtelevää energiaa, eikä ole alkua eikä loppua kenenkään meidän välillä, vaan olemme kaikki yhteydessä toisiimme suuren tietoisuuden/energiaverkon kautta, jonka pikkuruisia osia olemme. Reikihoitajalla on kanava tähän energiaan niin auki, että hän pystyy ohjaamaan energiaa haluttuun kohteeseen matkojenkin päähän.

Henkiparannuksessa parantavaa energiaa ohjaavat henkimaailman auttajat. Parantaja on ikään kuin "muunnin" hoitotapahtumassa parantajien ja hoidettavan välillä.

Teen hoidot niin, että hieman ennen sovittua aikaa laitan sinulle viestin että kohta aloitellaan, ja kerron uudella viestillä kun lopetan.

6. Voiko energiaa lähettää tai pyytää toiselle ilman lupaa?

Tästä ollaan kahta mieltä. Itse en lähetä suoraa reikihoitoa kenellekään ilman hoidettavan lupaa, koska hoito kohdistuu toisen energiakehoon eli henkilökohtaiseen tilaan.  Energiaa "parhaille mahdollisille olosuhteille parantua" henkilön ympärillä voi toki pyytää. 

Henkiparannusta voi pyytää toiselle myös ilman luvan kysymistä. Hoitoa ohjaa viisas henkimaailma hoidettavan korkeimmaksi parhaaksi.