Hei! 

Kiva kun tulit vierailulle sivuilleni! 

Olen kokenut vahvaa halua auttaa ihmisiä ja eläimiä ihan pienestä pitäen. Olen se henkilö joka nostelee kastematoja tieltä ja pelastaa banaanikärpäset vesilasista. Ei isoja juttuja tässä maailmankaikkeudessa, mutta koko elämä sille pikkuiselle olennolle. Halusin löytää tavan auttaa myös parantamalla, ja kaikista tarjolla olevista hoitomuodoista reiki ja henkiparannus tuntuivat minulle sopivilta hoitomuodoilta.

Vaikka olen kulkenut jo pitkän ja välillä haastavankin polun henkisen kasvun tiellä ja uskon suurempaan tietoisuuteen, sielun oppiläksyihin ja siihen, että asiat elämässä menevät kuten on tarkoitus, haluan aina saada kaikelle jonkinlaisen loogisen ja "järkevän" selityksen. 

Olen paljon pohtinut, ja aikoinaan epäillytkin, energiahoitoja, sekä varsinkin sitä miten on mahdollista hoitaa ketään kun välimatkaa saattaa olla satoja kilometrejä.  No, elämä ja hoitokokemukset näyttivät, että onhan se. Johanna Blomqvist avaa fysiikan kautta energian kulkua kirjassaan "Kvanttifysiikasta energiahoitoihin - fyysikon matka mieleen ja paranemiseen" hyvin selkeästi; "Olemme energiatasolla kaikki yhteydessä toisiimme. Tätä hienojakoista energiaa, jota hoidoissa kanavoidaan, ei vain vielä nykytekniikalla voida mitata." Ainoa mittari on siis apu jonka hoidettava hoidosta saa, ja olen saanut hämmästyä aina uudestaan ja uudestaan siitä mikä teho hoidolla on ollut. Tunnen suurta kiitollisuutta ja nöyryyttä siitä että saan olla avuksi ihmisille ja eläimille.


Koulutus:

- Reiki 1  / Usui Reiki Ryoho ry, opettaja Leena Kuutti-Fager

- Reiki 2 / Usui Reiki Ryoho ry, opettaja Leena Kuutti-Fager

- Henkiparannuksen peruskurssi / Suomen Spiritualistinen Seura

- Henkiparannuksen syventävä kurssi / Suomen Spiritualistinen Seura

- Mediaalinen peruskurssi / Suomen spiritualistinen seura